Представяне на новите членове

ЗДРАВЕЙТЕ КАЗВАМ СЕ МИТКО И СЪМ ОТ ЕЛИН ПЕЛИН ГОРДЕЯ СЕ С ТОВА ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ЧЕ СЪМ СИН НА ЕДНА ВЕЛИКА РОДИНА БЪЛГАРИЯ НЕНАВИЖДАМ ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ 500 ГОДИНИ НИМА НИ БЯХА МАЛКО ТА ТРЯБВА ОЩЕ  ДА ГИ ТОЛЕРИРАМЕ И ТЪРПИМ

ТЪРСЯ ЦИГАНИ ЗА ЯДРЕН ОПИТ! КОЛКО ПО ГНУСНИ И ДОЛНИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ!!!

Wednesday, 25 March 2009, 04:24

Радко

Добре дошъл  Very Happy

http://bnssevlievo.tk/

BlueTrance

Казвам се Николай и съм от Добрич.
Атеист съм, което не ми пречи да уважавам християни, мюсюлмани, будисти и т.н. и да зачитам религиите им като право на личен избор.
Програмист съм, интересувам се от теоретична физика, висша математика и политика.
От чист български произход съм, имам приятели от турски и ромски произход. Всички са интелигентни и образовани хора. Това е и причината да не слагам хората под общ знаменател, без значение от знаменателя.
Много се кефя на Trance, Goa, Psy

« : Monday, 6 April 2009, 01:21 BlueTrance »

Sturmmann

Атеист съм, което не ми пречи да уважавам християни, мюсюлмани, будисти и т.н. и да зачитам религиите им като право на личен избор.
Програмист съм, интересувам се от теоретична физика, висша математика и политика.
От чист български произход съм, имам приятели от турски и ромски произход. Всички са интелигентни и образовани хора. Това е и причината да не слагам хората под общ знаменател, без значение от знаменателя.
Ти още малко ше им го оближеш от кеф на тия интелигентните бе.Кой знае къф си дегенерат.

http://www.bgnsp.com/forum/ Форумът на Българските Националсоциалисти

donferdi

МОЖЕ И ДА СА ИНТИЛИГЕНТНИ НО СИ ОСТАВАТ ГАДНИ МАНГАЛИ И ТУРЦИ А ОБРАЗОВАНИЕТО СА ГО ПОЛУЧИЛИ В БЪЛГАРИА НА НАШ ГРЪБ ТЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА УВАЖЕНИЕ А НА ПРЕЗРЕНИЕ

ТЪРСЯ ЦИГАНИ ЗА ЯДРЕН ОПИТ! КОЛКО ПО ГНУСНИ И ДОЛНИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ!!!

Радко

Подканям всички "гости", които четат форума да се регистрират и да взимат участие във форума.  Wink

« : Saturday, 8 August 2009, 03:38 Радко »

fitn3ss

Здравейте Националисти!Казвам се Ангел Атанасов на 20 години от град Първомай съм!Защитавам интересите на страната и всеки малък детайл от законите въпреки че бивам често забравян от тях,намерих сайта,намерих Вас смятам да се отдам изцяло за да бъда някъде запомнен,занимавам се със писане на стихотворения и четене на стари такива от Вазов Пейо Дебелянов и т.н.Искам да се боря заедно до вас рамо до рамо,аз съм българин и искам да се чувствам като у дома братя,не като на гости!Уважението ми свърши за всички които пречат на България започна за Вас.Нека победата бъде Наша!Напред!!! UT UT

Тоз който падне в бой за свобода,Той не умира!

Радко

Искам да се боря заедно до вас рамо до рамо,аз съм българин и искам да се чувствам като у дома братя,не като на гости!Уважението ми свърши за всички които пречат на България започна за Вас.Нека победата бъде Наша!Напред!!!
Здравей, в твоя град до колкото ми е известно няма организация, за това пиши на bns@mail.bg
и се свържи възможно най- скоро с хората от БНС и виж какво ще можеш да направиш там.
Поздрави  Wink

danduf

Скоро си пуснах интернет, така че ако сгазя лука, моля Ви простете ми.
А иначе съм си българче, макар да не съм краен националист, но съм краен в почитта си към Небето - Тангра.
Звездното небе високо в планините е най-добрият телевизор.

Радко

Скоро си пуснах интернет, така че ако сгазя лука, моля Ви простете ми.
А иначе съм си българче, макар да не съм краен националист, но съм краен в почитта си към Небето - Тангра.
Звездното небе високо в планините е най-добрият телевизор.
Здравей, не се притеснявай, че ще " сгазиш лука", тук е свободна зона  Smile
а що се отнася до крайност, то понякога са нужни и по радикални мерки, но естествено не винаги,
а за Тангра сме на едно мнение  Smile

viksata93

Време беше и аз да се регистирам! Казвам се Виктор от София фен съм на футболен отбор мразя,бия (то се знае кои) и ОБИЧАМ МОЯТА РОДИНА!

RaZbIvA4aT

Казвам се Георги и съм от Добрич.Гордея се че съм Българин.Мразя циганите и турците.В България трябва да има само хора които не мислят лошото на страната ни.Симпаризант съм и на Русия.Мразя Сащ заради ейтакива неща http://www.dnes.bg/world/2010/04/06/sypytstvashti-jertvi-kadri-na-nasilie.88906.Мразя всички Български политици от 20 години насам.За демокрацията мисля че я няма никаде по света камоли в България.За Комунизма- има добри страни но има и лоши неща.Най-лошото нещо което не ми излиза от главата че Българите се топим а циганите растът и през 2050 ако не се промени нещо България няма да Бъде България която нашите Дядовци и Баби се борели а ще Бъде булгаристан  Neutral.

Legioner

Zdraveite na vsichki !!! Kazvam se Petyr Yordanov i rabotq vyv frenskiq chujdestranen legion, ateist sym i az uvajavam vsichki religii, no horata, koito izpovqdvat tuka miusulmanstvoto mi se struvat nai-podlite hora i sa po-dolni i ot ciganite... ta iskam da kaja che sega kato imam malko po-shirok pogled na neshtata moga da kaja che problema s ciganiqta ne e samo bylgarski, naprotiv tva si e evropeiski !!! Cigani, marokanci, aljirci, vsichkite sa dolni laina i ne trqbva da se misli samo kak trqbva da se izgonqt ot balgaria, trqbva da se izgonqt ot cqla evropa, zashtoto skoro ot tqh she zavisi nasheto badeshte..

: 1 ... 8 [9]

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.